top of page
Abstract Futuristic Background _edited_edited_edited_edited.jpg
Head Augmentor of Augio Augmented Reality Studio

Janne Autio

s. Lahti 1987

Muotoilja (AMK. 2022)

Yrittäjä

 

augioar@gmail.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Moi. Tervetuloa uuteen ulottuvuuteen! 

Olen Janne Autio, Augio Augmented Reality Studion perustaja. Olen koulutukseltani Muotoilija (AMK) ja erikoistunut erityisesti digitaaliseen käyttäjäkokemukseen.  

Näen digitaaliset ulottuvuudet selkeänä ja tärkeänä osana nykyaikaista palvelukokemusta. Lähes kaikilla meistä on käytössään verkkoyhteydellä varustettu älypuhelin, tähän on kiinnitettävä huomiota, kun halutaan tarjota käyttäjille helposti lähestyttäviä ja elämää helpottavia kokemuksia töissä tai vapaa-aikana. 

Palvelumuotoilun ammattilaisena pystyn myös kiinnittämään erityistä huomiota siihen, että AR-tuotannot ovat helppokäyttöisiä ja helposti omaksuttavia. 

Mixed reality mockup
Augio?

Augio Augmented Reality Studio on perustettu keväällä 2022. Perustamisen taustalla oli halu kehittää digitaalisia palveluita ja uteliaisuus tulevaisuuden teknologioita kohtaan.

Vaikka älypuhelimet ovat olleet osa arkeamme jo yli 15 vuoden ajan, lisätyn todellisuuden täyttä potentiaalia ei ole vielä täysin hyödynnetty mobiililaitteilla. Aiemmin lisätyn todellisuuden käyttöön tarvittiin erillinen mobiilisovellus, mikä tutkitusti rajoitti käyttäjämäärää. Tiedämme, että tämä on ollut haaste monille yrityksille ja markkinoijille, jotka haluaisivat hyödyntää lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia.

Lisätty todellisuus, (AR, Augmented Reality) Virtuaalitodellisuus, (VR, Virtuaalitodellisuus) tai sekatodellisuus / laajennettu todellisuus (XR, Extended Reality, MR, Mixed Reality) tarjoaa immersiivisen kokemuksen, joka täytyy kokea itse. Se luo WOW-efektin ja jättää vahvemman muistijäljen verrattuna tavanomaisiin digitaalisiin markkinointimenetelmiin. Haluamme auttaa sinua hyödyntämään tätä potentiaalia ja erottumaan kilpailijoistasi.

Augio Augmented Reality Studio avaa uusia ulottuvuuksia ja laajentaa palvelukokonaisuuksia todellisuuden rajojen ulkopuolelle.  Augio Augmented Reality Studio on valmiina auttamaan sinua luomaan ainutlaatuisia ja vaikuttavia lisätyn todellisuuden palveluita.

 

Ota yhteyttä! Yhdessä voimme tehdä digitaalisesta kokemuksesta unohtumattoman.

bottom of page